VadeVi
Anchor vol portar el talent jove a les etiquetes del vi del Priorat i Montsant
  • CA

Anchor és una empresa de Terrassa que fa més de 25 anys que es dedica a les arts gràfiques i les impressions. Però la passió pel vi i l’empenta d’obrir nous fronts empresarials ha portat a Isabel Muñoz, a obrir una delegació a Falset.

Fins ara Anchor treballava en tres branques de negoci: l’impremta tradicional, l’etiqueta adhesiva i el gran format per esdeveniments.

Però la Isabel, apassionada del vi, va descobrir que tant a la DO Priorat com a la DO Montsant, més enllà de les grans marques de cellers consolidats, hi ha tot de petits cellers que estan innovant en el món del vi, ja sigui a través de la viticultura, recuperant varietats, o en l’elaboració, buscant noves de maneres de fer vi.

“Una creativitat que s’estén també als olis o a la cervesa artesana. Hi ha molta gent que està fent moltes coses molt interessants i jo hi vull participar, jo vull treballar amb ells perquè el potencial és increïble”, assegura Isabel Muñoz.

En paral·lel, Anchor va entrar en contacte amb tota una sèrie de dissenyadors joves que estan buscant el seu lloc al mercat, més encara després d’una crisi que ha permès sobreviure als grans i que ha minat les expectatives dels petits. “Vull captar una part d’aquest talent i portar-lo cap al món del vi” diu Isabel Muñoz.

Muñoz assegura a més que és “una enamorada de les etiquetes del vi” i per tant es tractava bàsicament de fer coincidir aquest tres elements “per poder oferir tot el procés a aquests elaboradors joves, posant-los en contacte amb dissenys d’aquest creatius amb tant de potencial i rematant la feina amb la impressió de les etiquetes”.

“Volem oferir la possibilitat de tenir tot el procés en un. Des del disseny fins a la impressió de l’etiqueta i a un preu raonable”, diu Muñoz que afegeix “no volem competir amb la gent que està treballant ja a la zona, el que volem és oferir quelcom amb un punt més agosarat per aquells que estan sent més agosarats en la viticultura”.

Pel que fa a les etiquetes, en general la responsable d’Anchor a Falset, considera que s’està fent molt bona feina, “hi ha coses excepcionals, que enamoren però també hi ha grans vins amb etiquetes que no estan gens d’acord amb el producte”.

Per tal de promocionar-se, Anchor posarà estand aquest cap de setmana del 30 d’abril a la Fira de vi de Falset on mostrarà alguns dels projectes que té en marxa.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa