Anglès vinícola

El curs 'English for Winemakers' s'impartirà al juliol al Priorat

Andrew Ashurst, filòleg d’anglès i autor del llibre ‘English for Winemakers’

Després d’una exitosa trajectòria, el curs d’anglès específic pel sector del vi, English for Winemakers , arriba al Priorat. Creat i desenvolupat per Andrew Ashurst, director de St. Paul’s English Academy, el curs compta amb un material de suport únic: un llibre-manual realitzat pel propi Ashurst per facilitar i ajudar als seus alumnes a aprendre anglès especialitzat en el món del vi.

‘English for Winemakers’ està dirigit tant a professionals (enòlegs, elaboradors, cellerers, sommeliers) com a aficionats o amateurs, i la novetat que presenta al mercat és el seu mètode d’ensenyament de l’ idioma, basat en potenciar les aptituds dels participants en la parla, l’escolta, la lectura i l’escriptura. El lèxic és una gran part del programa, però també transmetre les eines necessàries per guanyar confiança i un major desenvolupament en la llengua anglesa.

El seu contingut l’integren un gran ventall de temàtiques que van des de la pròpia terminologia vinícola, varietats de raïm o la collita fins a l’elaboració, producció i totes les consideracions orgàniques i mediambientals. El curs, que forma tant a nivell lingüístic com vinícola, s’ha impartit ja en diversos cellers de DO catalanes i valencianes i a Barcelona amb un gran èxit.

Amb l’objectiu de millorar i ampliar les aptituds en anglès dels participants i reforçar els seus coneixements sobre el sector del vi, el curs consta de 30 hores lectives distribuïdes entre els dies 11, 18, 25 i 31 de juliol, de 10 a 14 i de 15:30 a 19 hores. S’impartirà de forma presencial per Andrew Ashurst a l’ Hotel–Hostal Sport de Falset (PRiorat), amb materials desenvolupats especialment per a l’ocasió i en grups de mínim 15 persones, encara que el programa s’adapta a les necessitats de l’alumne i es pot realitzar també en format intensiu d’una setmana o cap de setmana. Amb la finalitat de millorar i avançar en grup, es requereix a tots els participants un nivell intermig d’anglès i, que sigui per a molts d’interès professional, el curs pot ser completament bonificat per qualsevol empresa a través de la Fundació Tripartita.

Nou comentari