VadeVi
Anna de Codorníu convida a conèixer el seu món

Anna de Codorníu presenta avui el seu blog (www.elmundodeanna.com). En aquest espai compartirà experiències amb els seus lectors, com els esdeveniments en els quals participa, propostes de maridatge, activitats d’enoturisme, recomanacions de restaurants, xerrades amb l’enòleg i altres temes d’interès.

Paral·lelament, a Twitter, Anna de Codorníu (@*annaesunica) realitzarà el concurs fotogràfic “Què li regalaries a l’Anna?”, convidant als seguidors a compartir les seves imatges de possibles regals que destaquin per la seva originalitat, subtilesa, creativitat i amb un toc femení.

Tots dos esdeveniments també es podran seguir, compartir i comentar a la pàgina de Facebook d’Anna de Codorníu (www.facebook.com/annaesunica).

El 1659, Anna Codorníu, primogènita de la família i hereva de la masia de Can Codorníu, de les seves terres i els seus vinyers, es va casar amb un viticultor anomenat Miquel Raventós. Des de llavors, la família Raventós ha estat propietària de Codorníu i ha mantingut Anna com a nom d’una marca de prestigi mundial.


Anunci de Nadal de Codorníu

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa