Anna Rovira guanya el Premi Jaume Ciurana

El guardó es concedeix per 12è any consecutiu i el patrocina la consultora vitivinícola Rius&Rius

Anna Rovira ha estat la millor estudiant del grau d’Enologia, amb millor expedient acadèmic i proposta de projecte professional. Foto: VADEVI.cat

Aquest dimecres 24 d’octubre s’ha reunit a la Facultat d’Enologia el Jurat del premi Jaume Ciurana, que porta el nom de l’il·lustre enòleg català. El premi el convoquen Rius&Rius Assessors, consultora vitivinícola integral, conjuntament amb la Facultat d’Enologia.

La guanyadora del premi ha estat, Anna Rovira, qui ha rebut el premi en un acte celebrat a la Facultat aquesta tarda. Ha estat la millor estudiant del grau d’Enologia, amb millor expedient acadèmic i proposta de projecte professional, i ha acabat els estudis en el curs passat 2011-12. El premi és de 3.000 € i està destinat a fer realitat el seu projecte professional.

Després de l’entrega del premi Ana Troncoso, catedràtica de Nutrició i Bromatologia de la Universitat de Sevilla i exdirectora executiva de l’Agència Espanyola de Seguretat Alimentària i Nutrició, ha pronunciat la conferència: “Vino y seguridad alimentaria”.

El Jurat del Premi d’enguany l’han format, com a president honorari, Jaume Ciurana, fill de l’il·lustre enòleg català, Jordi Bort, director general de l’Institut Català de la Vinya i el Vi (INCAVI), Miquel Rius, de l’empresa Rius i Rius, el professor Jordi Salas, de la Facultat de Medicina i Ciències de la Salut i Albert Mas, degà de la Facultat d’Enologia.

Nou comentari