VadeVi
Aquest cap de setmana se celebra la XXII Festa del Vi de Gandesa

[fitxatecnica]XXII Festa del vi a Gandesa. 6, 7 i 8 de novembre.
Oficina Municipal de Turisme de Gandesa. Tel.: 977 420 910.
Degustacions:
– Tiquet 8,00 Euros = 5 degustacions + Copa Riedel Magnum + Portacopes.
– Tiquet 5,00 Euros = 5 degustacions.[/fitxatecnica]Divendres 6 de novembre comença la Festa del vi a Gandesa amb la inauguració dels estands on els assistents podran fer un recorregut pels cellers cooperatius i particulars inscrits a la DO Terra Alta, i és una excel•lent ocasió per tastar els vins varietals de garnatxa blanca.

Els expositors, a més, ofereixen la venda directa de producte. Com a principal novetat d’enguany hi ha l’obertura de la mostra en diumenge per la tarda.
Divendres a les 21h se celebra el sopar de la XXII Festa del Vi, on es fa l’acte d’entrega de guardons del Concurs de Vins amb DO Terra Alta 2009, amb el periodista Lluís Canut de presentador.

Dissabte dia 7 a les 21.00h també es podrà gaudir d’un aperitiu al Celler Cooperatiu de Gandesa i d’un ball posterior. El diumenge dia 8, després del dinar popular de “la Clotxa”, es clausurarà la festa amb un altre ball. A més, es faran visites guiades per Gandesa i el Conjunt Arqueològic Coll del Moro.

Sota la foto del cartell, a “Multimèdies relacionats” es pot descarregar el programa d’activitats de la Festa del Vi de Gandesa 2009.

Programa de la XXII Festa del Vi de Gandesa


Cartell de la XXII Festa del Vi de Gandesa FOTO: DO TERRA ALTA

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa