Aquest desembre, vins DO Catalunya amb teatre i llibres

L'agenda cultural i teatral dels pròxims dies a Barcelona es combina amb els tastos

la primera activitat del cicle cicle Llibres i vins: Maridatge literari amb la DO Catalunya es va dur a terme el passat 19 d’octubre. Foto: VADEVI.cat

El dimecres 12 de desembre a les 19h, i en col·—laboració amb el Club TR3SC, tindrà lloc la segona sessió del cicle Llibres i vins: Maridatge literari amb la DO Catalunya. En aquesta sessió, el periodista gastronòmic Ramon Francàs maridarà els vins de la DO Catalunya amb el llibre 333 vitamines per a l’ànima de Roser Amills i Víctor Amela, que ells mateixos presentaran davant d’un centenar de persones al Museu Europeu d’Art Modern de Barcelona (MEAM).

El dijous 13 de desembre, a les 19h, tindrà lloc la tercera sessió del cicle Tasta Catalunya al Lliure, una cita mensual on els espectadors del Lliure gaudeixen d’un maridatge creatiu i suggerent al Foyer del Teatre Lliure, on tasten tres vins de la DO Catalunya maridats per l’actor i director teatral Jordi Oriol amb alguns fragments d’obres teatrals que potencien algunes de les seves característiques i expressions. A més, la DO Catalunya i el Teatre Lliure ofereixen en exclusiva una promoció per a 20 persones que podran gaudir d’aquest maridatge, més un 2×1 per a la sessió de l’obra Aventura! de les T de Teatre i Alfredo Sanzol que es representarà posteriorment. Els interessats només han d’enviar un correu amb les seves dades a premsa@do-catalunya.com.

També el dijous 13 de desembre, els assistents a l’estrena de l’obra Ball de Titelles de Ramon Vinyes i dirigida per Ramon Simó al Teatre Nacional de Catalunya gaudiran d’una copa de cortesia a càrrec de la DO Catalunya. Un cop finalitzada la representació teatral els diferents assistents podran tastar una mostra del l’ampli ventall de vins emparats en la DO Catalunya, de la mà d’una de les seves sommeliers.

Aquestes propostes formen part de la campanya La DO Catalunya surt a escena. Amb el missatge que el vi és cultura, es proposa tota una sèrie d’activitats de maridatges, que permetran als assistents aprofundir en la cultura vitivinícola del país mentre gaudeixen d’altres manifestacions culturals i artístiques.

Nou comentari