Quinze sessions de tast, 32 visites guiades a cellers del Penedès, un recital de poesia viníca, el Vermutjazz, l’enojazz, l’enocine, visites culturals guiades per Vilafranca, visites al Vinseum i estand de llibres especialitzats en vi són algunes de les activitats complementàries a la fira de vins i als concerts de jazz programats per aquest cap de setmana a Vilafranca del Penedès.

Hi haurà quatre sales de tast, la carpa instal·lada a la mateixa fira de vins, dues sales al Centre Agrícola i la Sala Airolo. A més, 24 restaurants i 4 hotels de Vilafranca han creat un menú especial pel Vijazz.

La tercera edició del Caixa Penedès ViJazz comptarà amb més de 45 expositors i 300 referències de vi i cava per a tastar, a banda de concerts de jazz cada nit. La fira -que estarà oberta de 17:30 a 01:30 tant divendres com dissabte i de 17:30 a 00:30 diumenge- va rebre l’any passat més de 45.000 visitants i amb només tres anys de vida ja s’ha convertit en un referent en la promoció dels vins i caves del Penedès.

Els participants
Els expositors presents en aquesta edició són: 1+1=3, Albet i Noya, Alsina Sardà, Avgvstvs Fòrvm, Bolet, Can Bonastre, Can Feixes, Can Ràfols dels Caus, Can Suriol, Castell del Mirall, Castell d’Or, Castellroig, Emendis, Eudald Massana Noya, Finca Valldosera, Heretat Mont-Rubí, Jané Ventura, Jaume Llopart Alemany, Joan sardà, Loxarel, Llopart, Marrugat, Martí Serdà, Mas Bertran Viticultors, Mas Candí, Mas Codina, Mas Comtal, Mas Rodó, Mas Tinell, Mascaró, Mont Marçal, Nadal, Oriol Rossell, Parató, Parés Baltà, Pinord, Planas Albareda, Rexach Baqués, Rossell Mir, Torres, Trias Batlle, Vallformosa, Vallort, Vega de Ribes, Viladellops i Vilarnau.


Durant el Vijazz s’han programat diferents sessions de tast i maridatge FOTO: VIJAZZ

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa