Arrenca la Fira de la DO Terra Alta

Aquest cap de setmana se celebra la tercera edició d'aquesta fira que té per objectiu donar a conèixer els vins de la regió entre els aficionats i donar formació i crear un espai de debat per als professionals del sector

Aquest cap de setmana, arriba la tercera edició de la Fira de la DO Terra Alta. Donar-se a conèixer a tots els amants del bon vi és l’objectiu de la fira, organitzada pel consell regulador de la Denominació d’Origen Terra Alta. La fira ofereix activitats adreçades tant als professionals com experts del sector com al públic en general.

La Mostra de Vins de la DO Terra Alta, d’accés gratuït, es farà al Pavelló Esportiu de Batea el diumenge a partir de les 11 del matí, i servirà per presentar les novetats de la Terra Alta de la temporada 2008-09. Al mateix pavelló es duran a terme dues demostracions gastronòmiques i dues degustacions de vi comentades.

Durant el dissabte es farà la 1a Jornada tècnica Vitivinícola adreçada a viticultors i enòlegs i dissabte a la nit el sopar de ‘Maridatges insòlits’ al restaurant Miravall.


La Fira de la DO Terra Alta arriba aquest any a la tercera edició FOTO: CRDOTA

Nou comentari