Ja ha arrencat la segona Reus Viu el Vi, la mostra de vins de sis DO catalanes organitzada per la Cambra de Comerç de Reus, l’Ajuntament i el Consorci Reus Vitalitat. Des d’aquesta tarda i fins diumenge al vespre, 67 cellers -una desena més que l’any passat- i 14 espais destinats a la gastronomia del territori donaran a tastar els seus productes fins diumenge 13 de juny a la plaça de la Llibertat de la capital del Baix Camp.

El repte dels organitzadors és superar les xifres de la primera edició, que va rebre uns 30.000 visitants i va despatxar al voltant de 5.000 tiquets de degustació. L’any passat les previsions eren de vendre uns 4.000 tiquets i ja es van superar les expectatives. Aquest any, el repte és superar l’èxit de l’any passat.

Com l’any passat, durant tres dies es podran degustar vins de les DO Catalunya, Conca de Barberà, Montsant, Tarragona, Terra Alta i la DOQ Priorat, però, a més, aquest any, la novetat és la major presència de la gastronomia, amb una dotzena d’empreses i institucions que oferiran degustacions molt vinculades al territori. La Cambra de Reus, l’Ajuntament de Reus, la Facultat d’Enologia de la Universitat Rovira i Virgili (URV) i la DO Montsant també disposaran del seu propi espai d’exposició.

L’horari de la Fira és el divendres i dissabte de les 17:30 a les 23:30h i diumenge, de 17:30 a 22h.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa