El Concurs de Vins i Caves de Catalunya Giroví arriba aquest any 2011 a la seva XVI edició. El certamen va ser creat l’any 1996 per Agustí Ensesa, fundador de l’Escola de Tastavins del Gironès. Està homologat per Mestres Tastavins i Cellerers de Catalunya. Se celebrarà el dissabte 9 d’abril al Casino de Girona.

L’escola de Tastavins del Gironès assumeix la responsabilitat de l’organització i el desenvolupament del concurs. Es compta amb la col·laboració de l’Institut Català del Suro i el recolzament de l’Associació Catalana de Sommeliers.

Giroví es distingeix d’altres concursos similars per dos factors: s’hi presenten vins i caves de totes les DO de Catalunya i el jurat el formen tant experts del sector vitivinícola -enòlegs, sommeliers, cellerers, professors i alumnes de l’Escola d’Hostaleria, venedors, distribuïdors, restauradors-, com aficionats, persones que no es dediquen professionalment al món del vi però que han fet cursos de tast o que són reconeguts per l’organització pel seu bon criteri.


Cartell del Giroví 2011 FOTO: VADEVÍ.cat

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa