Arriba la 4a Festa del Trepat de Barberà de la Conca

Consulta aquí el programa de la Festa del Trepat

L’Ajuntament de Barberà de la Conca fa 4 anys que impulsa la celebració de la Festa del Trepat. La cita, programa actes de diversos formats i per a públics molt variats amb el denominador comú de combinar l’art i la varietat vinícola del Trepat, pròpia de la Conca de Barberà. El certamen vol posar en valor aquest raïm típic de la Conca i reivindicar-lo com a element distintiu i de desenvolupament del territori.

Els artistes comparteixen espais amb els celleristes que ofereixen la possibilitat de degustar els seus vins elaborats amb Trepat. La festa compta amb un programa d’actes que recull propostes de caire més tècnic com ponències sobre enoturisme o tasts de vins de diversos nivells però també ofereix actes de caire més popular com concerts, activitats infantils o visites guiades a diversos indrets de la població.

Enguany hi participaran 12 cellers de la Conca de Barberà que oferirian vins elaborats amb Trepat i es compatrà amb un celler convidat procedent del Penedès. Aquests productors de vi compartiran espai amb poetes, músics, fotògrafs, pintors, il·lustradors i fins i tot ferrers.

Conveni amb el Consell Comarcal

L’alcalde de Barberà de Conca, Marc Rovira, i el president del Consell Comarcal, Ramon Borràs, van signar el passat dilluns a les dependències del Consell Comarcal, un conveni de col·laboració entre les dues administracions per fomentar la Festa del Trepat.

Instant de la signatura del conveni de promoció Foto: CCCB

El conveni estableix diverses de línies de col·laboració entre les dues administracions en àmbits com el cultural o el turístic i que tenen per finalitat, especialment, potenciar la difusió de la Festa.

Nou comentari