El Consorci de Promoció Turística de l’Alt Penedès organitza la primera Marxa Nordic Walking entre vinyes, el 18 i el 19 de juny. Ja s’hi han inscrit 120 persones.

El dissabte se sortirà a les cinc de la tarda des de l’Auditori de Vilafranca del Penedès (Avinguda de Catalunya, 15), i el diumenge a tres quarts de nou del matí des de les Caves Nadal (Finca Nadal de la Boadella s/n, El Pla del Penedès).

Les inscripcions s’han de fer a: http://nordicwalkingseries.com/ca/nw-meetings/nw-meeting-en-el-alt-penedes-18-19-de-junio-entre-vinas_c102_sc139.html

El Nordic Walking, també conegut com a “marxa nòrdica” és una activitat física que consisteix a caminar amb uns bastons especials. La incorporació d’aquests elements a l’acció i exercici físic més antic de l’ésser humà com és el caminar, permet activar el tronc superior i amb això diversos grups musculars, “convertint en molt més eficient i saludable l’acció”, diuen els seus defensors.

A més tractant-se d’un exercici d’entrenament de la resistència cardiorespiratòria (exercici aeròbic), s’incrementa el consum calòric, i la freqüència cardíaca respecte al simple caminar i sense nivells perceptibles de fatiga.


Marxa Nòrdica FOTO: nordicwalkingseries.com

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa