VadeVi
Arriba Sabor Salou amb molt de vi i força DO Montsant

Sabor Salou és una fira dedicada a la gastronomia i al vi que té la intenció de convertir-se en un esdeveniment de referència al municipi i els seus voltants.

Els objectius principals són augmentar la qualitat i la diversitat de l’oferta turística de Salou i posicionar la vila com a referent del turisme gastronòmic. L’eix principal el formaran empreses locals relacionades amb la gastronomia, els productes tradicionals, les denominacions d’origen i de qualitat i els productes artesanals.

Sabor Salou obrirà el divendres 18 de març des de les 5 de la tarda fins a les 10 de la nit; dissabte d’11 del matí a 10 de la nit i diumenge d’11 del matí fins a les 8 del vespre.

El públic podrà adquirir un “pack degustació” per un preu de 5 euros, mitjançant el qual se li farà entrega de 4 tiquets degustació i una copa. D’aquesta manera, el visitant podrà assaborir les diverses ofertes dels més de 25 estands que hi seran presents, com la DO Montsant.

D’altra banda, també hi haurà instal·lada una carpa central on hi tindran lloc diverses activitats gratuïtes. Entre aquests, el dissabte 19 de març, a les 12 del migdia, hi ha previst un tast de vins de Montsant, que dirigirà un enòleg de la DO.


Web de Sabor Salou FOTO: VADEVI.cat

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa