La Galeria Anquin’s de Reus i el celler Domini de la Cartoixa han creat la segona edició d”Art, vi i Mediterrani’, una col·lecció de caixes de vi pintades per artistes representatius de la pintura catalana. Els dibuixos, fets directament pels autors a les tapes, són exclusius. Entre d’altres pintors, hi han participat Aguilar Moré, Mònica Castanys, Frank Jense, Didier Lourenço, Josep Moscardó, Ramon Moscardó o Lluís Puigròs.És un producte cultural original.

Cada tapa de fusta, un cop separada de la caixa, constitueix una obra d’art original i un oli sobre fusta que es pot emmarcar i penjar a la paret.

Les col·leccions es presenten en caixes de 2 i de 3 ampolles de vi Clos Galena. Cadascuna porta una carpeta que conté un text de presentació de la col·lecció, una fitxa amb les característiques del producte, un certificat d’autenticitat de la pintura i el currículum de cada artista.

Domini de la Cartoixa es el nom del celler, que respon al fet que aquestes terres pertanyien als monjos cartoixans de Scala Dei. Eren religiosos que a més d’impulsar el conreu de la vinya a l’Edat Mitjana van introduir en el Priorat una espiritualitat contagiosa que es nota al passejar entre les vinyes més antigues.

Clos Galena és el projecte vital de Miguel Pérez Cerrada, un enòleg i professor universitari que va fundar en el Priorat el seu propi celler per elaborar vins singulars. Cal destacar que el vi ha estat puntuar amb un 9,5 pel prestigiós expert americà Parker.


MUSICA I PLAER DE JOSEP MOSCARDÓ


AGUILAR MORÉ SERVINT EL VI


EN SOLITUD D’AGUILAR MORÉ


EL SOMNI DE DIDIER LOURENÇO


AGUILAR MORÉ DUES AMPOLLES


Bodegó d’Aguilar Moré


COMPOSICIÓ DE FRANK JENSEN


VI DE NIT, LLUM DE DIA DE RAMON MOSCARDÓ


BRINDIS DAVANT EL MAR DE JOSEP MOSCARDÓ


VISTES AL MEDITERRANI DE DIDIER LOURENÇO


VI, LLUNA I NOSALTRES DE RAMON MOSCARDÓ


BARCELONETA DE MÒNICA CASTANYS


PRIMERES COPES D’AGUILAR MORÉ


VI DE NIT. NOVA YORK DE RAMON MOSCARDÓ


DARRERES SENSACIONS DE DIDIER LOURENÇO


LA VINATERIA DE MÒNICA CASTANYS


BRINDIS I COMPLICITAT DE JOSEP MOSCARDÓ


VI PER TRES DE JOSEP MOSCARDÓ

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa