VadeVi
Artur Mas diu que defensar Catalunya també és consumir vins i caves catalans
  • CA

Artur Mas, ha defensat aquest dissabte la qualitat dels vins i caves catalans i ha assegurat que “defensar allò que és nostre vol dir consumir vins i caves que produïm a Catalunya”.

L’ex president de la Generalitat ho ha afirmat en el discurs d’inauguració de la 5a Gran Festa del Vi d’Igualada que ha aplegat cellers d’arreu de Catalunya a la capital de l’Anoia.

Acompanyat del director de l’INCAVI, Salvador Puig, ha animat els presents a consumir vins i caves produïts a Catalunya i ha destacat “la gran feina que fa les onze denominacions d’origen que tenim al país”.

Marc Castells, alcalde d’Igualada, ha remarcat la importància del comerç de proximitat i ha apuntat que “mentre altres ciutats erròniament van apostar per crear centres comercials a fora dels nuclis urbans, nosaltres hem apostat per iniciatives com la Gran Fira el VI que contribueix a fer d’Igualada un centre comercial a cel obert”.

En aquest sentit, el president Mas ha afegit que “les fires i les mostres de comerç han de servir per mentalitzar-nos d’allò bo que generem”.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa