VadeVi
Artur Mas serà investit membre d’honor de la Confraria del Cava

El president de la Generalitat de Catalunya, Artur Mas, serà investit Cavaller Confrare d’Honor de la Confraria del Cava aquest dijous 13 d’octubre a la solemne cerimònia d’Investidura Tardoral que tindrà lloc a partir de les 20.30h a les Caves Codorniu de Sant Sadurní. Artur Mas jurarà fidelitat al cava durant l’acte que serà presidit per Pere Bonet, president de la Confraria del Cava, juntament amb la resta de membres del consell capitular.

També s’investiran com a Confrares de Mèrit el ballarí, Rafael Amargo; l’escriptor i autor ‘Pa Negre’, Emili Teixidor; la periodista, Pilar Rahola; el director de La Vanguardia, José Antich; la periodista i antiga col·laboradora de RTVE, Rosa Calaf; la directora de TV3, Mònica Terribas; l’arquitecte de la Sagrada Família, Jordi Bonet i Armengol; la biòloga i oceanògrafa, Josefina Castellví; i el president de l’Acadèmia Tastavins, Joan Tarrada.

Artur Mas (Barcelona, 1956), és el president de la Generalitat de Catalunya des del 27 de desembre de 2010. També és president de la federació de Convergència i Unió (CiU) i secretari general de Convergència Democràtica de Catalunya. Va ser conseller de Política Territorial i Obres Públiques de la Generalitat de Catalunya de 1995 a 1997, d’Economia i Finances de 1997 a 2001 i Conseller en Cap de 2001 a 2003. Fou Cap de l’Oposició del Parlament de Catalunya des del maig de 2004 fins el desembre de 2010. És juntament amb Jordi Pujol, l’únic president de la Generalitat moderna, que no ha sigut anteriorment o posteriorment alcalde d’algun poble (Pasqual Maragall va ser alcalde de Barcelona i José Montilla va ser alcalde de Cornellà).

Nou Confrares de Mèrit
La Reina del Cava Malena Costa assistirà a la cerimònia d’aquest dijous en la que també s’investiran com a Confrares de Mèrit les següents personalitats:

Rafael Amargo, ballarí
Emili teixidor, escriptor i autor de la novel·la ‘Pa Negre’
Pilar Rahola, periodista
José Antich, director de La Vanguardia
Rosa Calaf, periodista i antiga col·laboradora de RTVE
Mònica Terribas, directora de TV3
Jordi Bonet i Armengol, arquitecte de la Sagrada Família
Josefina Castellví, biòloga i oceanògrafa
Joan Tarrada, president de l’Acadèmia Tastavins del Penedès

Després de la solemne cerimònia, en què també s’investiran els nous Confrares de Número, se celebrarà el sopar d’Investidura a les mateixes caves Codorniu.

El dissabte 15 d’octubre, tindrà lloc la cerimònia d’Investidura dels Joves Confrares que investiran Joves Confrares destacades personalitats del món de la televisió, el periodisme i la gastronomia.

La XXX Setmana del Cava finalitzarà diumenge 23 d’octubre amb la V Cursa Solidària País del Cava, entre Vilafranca del Penedès i Sant Sadurní d’Anoia a favor de La Marató de TV3. La inscripció és de 6 euros i es pot fer fins demà dijous a la web www.caixapenedes.com/cursacava.


El president de la Generalitat de Catalunya, Artur Mas, serà investit Cavaller Confrare d’Honor de la Confraria del Cava FOTO: VADEVI.CAT

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa