Aventura al món del cava

Tres empreses de Sant Sadurní d'Anoia -Cal Feru, Stress&Adrenalina i Agustí Torelló Mata- sumen esforços en una activitat enoturística conjunta i innovadora, CAVAventura

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=UgBEi2DUHrQ[/youtube]

Tres empreses de Sant Sadurní d’Anoia, l’enobotiga Cal Feru, els esports d’aventura Stress&Adrenalina i el celler Agustí Torelló Mata han sumat esforços per articular CAVAventura, una nova proposta enoturística que combina la visita a un espai gastronòmic i a un celler amb un recorregut pels paisatges envoltats de vinya de la població en vehicles 4×4. Xavier Roig de Cal Feru, Carles Celma d’Stress&Adrenalina i Agustí Torelló d’Agustí Torelló Mata han estat els artífexs d’aquesta iniciativa.

L’activitat, que s’oferta a particulars i a empreses, s’inicia a l’espai gastronòmic Cal Feru amb un esmorzar i visita guiada a les instal·lacions per tot seguit pujar als vehicles tot terreny per fer un recorregut per les vinyes, sempre dins del territori municipal de Sant Sadurní i creuant per dos guals el riu Anoia.

Durant el trajecte es fan diverses parades on es desenvolupen activitats lúdiques relacionades amb el món del vi i del cava com aprendre a distingir les aromes del vi o conèixer les diferències entre un vi jove i un de criança, tot acompanyat de tastos i degustació d’embotits a més de l’oportunitat de gaudir dels paisatges del Penedès amb Montserrat al fons i els comentaris del guia que acompanya l’expedició.

Recorregut per un circuit 4×4

Com que la jornada té un important component d’aventura, el circuit per a tot terreny d’Stress&Adrenalina ofereix un recorregut a bord dels vehicles 4×4 en què es realitza l’excursió. És en aquest punt on, sempre envoltats de vinya, el maridatge amb l’enocultura i l’aventura és més atrevit.

Finalment, la visita acaba al celler Agustí Torelló Mata on a més de visitar les instal·lacions i conèixer de primera mà els secrets de l’elaboració del cava, es té l’oportunitat de tastar tres caves Reserva i Gran Reserva.

CAVAventura, amb una durada aproximada de cinc hores, té un preu de 60€ per persona. Informació i reserves a Caves Agustí Torelló Mata, 93 891 11 73 i visites@agustitorellomata.com; Stress & Adrenalina, 93 818 36 50 i www.stressadrenalina.com i Cal Feru, 93 891 01 63 i a www.calferu.com

Nou comentari