VadeVi
Avui comença la Mostra de Vins i Caves de Catalunya

Aquesta tarda s’inaugura la XXX Mostra de Vins i Caves de Catalunya al Moll de la Fusta de Barcelona, coincidint amb les Festes de la Mercè. La inauguració oficial es farà a partir de les sis de la tarda i anirà a càrrec del secretari general del DAR Xavier Castella, el director general de l’INCAVI Oriol Guevara, i el president de l’Autoritat Portuària de Barcelona, Jordi Valls. La mostra s’allargarà fins aquest diumenge i hi seran presents una trentena de cellers catalans, el que representa un 20% més de cellers que l’any anterior.

D’altra banda hi seran presents també diferents consells reguladors que ja han organitzat tastos i activitats dirigides al gran públic. És el cas de la DO Catalunya que té previst fer un tast de raïms i vins, la DO Terra Alta que també farà un tast de garnatxes blanques i la DO Montsant que presentarà la seva copa Montsant Riedel.

A més, algunes entitats i associacions tindran també un lloc a la mostra. El Consorci de Promoció Turística de l’Alt Penedès EnoturismePENEDÈS presentarà un any més a la Mostra de vins i caves de Catalunya l’àmplia oferta turística de què disposa el Penedès. Per fer-ho repartirà diferents materials editats per enoturismePENEDÈS i oferirà a totes aquelles persones que ho desitgin la possibilitat de rebre informació de manera periòdica, complimentant les seves dades en el nou targetó de fidelització, creat a partir de les fotografies guanyadores d’un concurs de fotografia de miradors que s’ha dut a terme al territori. A més, entre les persones que omplin el targetó de fidelització es sortejaran 15 maneres diferents de descobrir el Penedès, com per exemple estades i visites a caves i cellers penedesncs.

Els cellers participants són: Vins i Caves Portell, Mas Rodó, Celler El Masroig, Pedro MAsana, Cellers Carol Vallès, Covides, Martí Serdà, Castell d’Or, Pinord, Casa Mariol-Batea, Gandesa de Vins, Masel del Lleó, Costers del Sió, Celler Batea, Synera, Vins PAdró-Bràfim, Codorniu, Castell Peralada, Blanc Pescador-Cresta Rosa, Cava Varias, Torres, Caves Angel Gustá-Caves Gomà, Bodegas Capita Vidal, Addaia Viticultura Ecològica, Just Presents, Celelrs Unió, Bodegas Sanctó-Bio dinàmic, Freixenet, Vega de Ribes, Lheblan, CCPAE.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa