Avui, dimarts 8, tast dels vins del Celler Acústic a Barcelona

La botiga-restaurant El Llangardaix Sibarita ofereis avui, com cada dimarts, un tast amb un celler convidat. Aquesta setmana es presentaran els vins del Celler Acústic, de la DO Montsant

El Celler Acústic és un projecte personal a la DO Montsant d’Albert Jané, del prestigiós celler penedesenc Jané Ventura. Es tastaran quatre vins: Acústic Blanc 2008, Acústic Negre 2007, Braó 2007 i Braó 2006, comentats pel propi Albert Jané. El celler acústic elabora molt poques ampolles d’un altre vi: l’Auditori, que ha guanyat 95 punts parker, fet que el situa d’entre els 40 millors vins de l’Estat segons el crític de vi nord-americà Robert Parker.

El Llangardaix Sibarita és una botiga-restaurant que ofereix un ampli assortiment de vins i productes gastronòmics d’alta qualitat. Està situada al carrer de Sant Eusebi 20-22 del barri barcelonès de Sant Gervasi.

El tast començarà a les 20h i el preu és de 10 euros. Les places són limitades, així que es prega reservar-les amb antel·lació trucant al 93 237 72 08 o enviant un correu electrònic a info@elllangardaixsibarita.com.


El Celler Acústic és un projecte personal d’Albert jané, del celler penedesenc Jané Ventura FOTO: VADEVI.CAT

Nou comentari