Les dones emprenedores que es dediquen professionalment a les diferents disciplines del món del vi, tenen cita aquest vespre al Morell en la segona trobada Dones de Bacus. Es tracta d’un certamen organitzat conjuntament per Edimark, empresa de Comunicació i Màrqueting i l’Associació de Dones Emprenedores i Empresàries de Tarragona (ADEE).

Es tracta d’una trobada de dones i per a dones. La condició és que estiguin relacionades amb el món del vi en qualsevol de les seves disciplines: enologia, tècnica, innovació, història o bellesa, entre d’altres. Com l’any passat, només hi haurà un sol “convidat d’honor”, en aquest cas, el President de la Diputació de Tarragona, Josep Poblet.

Durant la trobada, que començarà a les 20h a les instal·lacions de Bodegues Yzaguirre d’El Morell, es faran cinc conferències. Les ponents seran Sara Larranz, de la Fundació per a la investigació del Vi i Nutrició (FIVIN); Vinyet Almirall, directora de Comunicació de Cellers Torres; Carmen Salla, directora de Vermut Yzaguirre, l’enòloga Pepa Menchón i Josepa Cid, d’Acomont, oli mil·lenari.

Segons ha explicat una de les organitzadores Sonia Mateo, la iniciativa ha tingut molt bona acollida i un suport total per part de les diferents denominacions d’orígen, com per part dels cellers i projectes privats que tracten sempre d’innovar i crear nous productes i serveis al voltant del vi.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa