VadeVi
Avui l’AVE Cava! viatjarà de Madrid a Barcelona

Està previst que unes 400 persones viatgin aquest matí de Madrid a Barcelona amb AVE, en un viatge organitzat per la Confraria del Cava de Sant Sadurní d’Anoia amb el patrocini del Consell Regulador del Cava. L’AVE Cava! és una activitat nova dins de la Setmana del Cava que té per objectiu estendre la promoció del cava fora de Catalunya i reforçar-ne la seva valoració i consum entre la societat madrilenya.

El tren d’alta velocitat que sortirà de l’estació d’Arocha de Madrid aquest dissabte i portarà unes 400 persones fins a l’estació de Sants de Barcelona, des d’on seran traslladades en autobús fins al País del Cava. El viatge començarà amb una copa de cava a Atocha, oferta per l’alcalde de Madrid, Alberto Ruiz-Gallardón, continuarà amb actuacions de màgia, acompanyades amb cava i d’un esmorzar per als passatgers; i a l’arribada a Barcelona, l’alcalde de la ciutat, Jordi Hereu, rebrà els passatgers a l’estació de Sants, també amb una copa de cava de benvinguda.

Un cop al Penedès, els passatgers visitaran diverses caves de la Confraria del Cava i assistiran a un dinar de germanor al restaurant Sol i Vi abans d’emprendre el viatge de tornada cap a Tarragona per tornar a pujar a l’AVE que els durà de nou a Madrid. L’activitat és gratuïta, però els participants podran fer una aportació solidària en benefici del a Asociación Punto Omega, entitat dedicada a la prestació de serveis per a grups desafavorits.


L’Ave viatjarà de Madrid a Barcelona FOTO: VADEVI.cat

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa