VadeVi
Avui se celebra la III Jornada Innovació Debatdevi, organitzada per l’Institut Català de la Vinya i el VI

La inauguració ha anat a càrrec del Director General de INCAVI, Sr. Oriol Guevara i la jornada es distribuirà en cinc blocs. Els primer bloc és a càrrec dels membres de la CoP Recerca i presentaran, junt amb altres col•laboradors, les línees estratègiques de la recerca de les principals institucions i universitats catalanes. Un altre bloc és per a donar exemples concrets com el projecte Cenit Deméter o la jornada “EcoSostenibleWine”. El tercer bloc és per a veure com s’organitza la recerca i la transferència a altres zones vitivinícoles (exemples de Sud-àfrica, Califòrnia i Austràlia).

Posteriorment, Carme Domingo, moderadora de la CoP Recerca, farà una breu explicació de l’evolució de debatdevi i explicarà com treballa la seva comunitat i quins són els primers objectius que tenen marcats. Seguidament, Santiago Mínguez, Cap del Servei Central de Viticultura i Enologia moderarà el debat per donar resposta a “Què espera el sector del vi de la recerca en viticultura i enologia?”

S’espera que a la jornada hi assisteixin més de 80 professionals.


Antxon Pous, Albert López, Toni Mascaró (membres de la comunitat vinternet) i Gemma Urgell (Incavi) durant el segon Debatdevi FOTO: Incavi

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa