La nova edició de Barcelona Degusta, saló d’alimentació per al consumidor, se celebrarà finalment del 2 al 4 de desembre de 2011 en el recinte de Montjuïc, gestionat per Fira de Barcelona i amb periodicitat anual, després de l’acord aconseguit amb Alimentària Exhibitions, organitzadora fins ara.

El popular saló, molt valorat pel públic amant de l’alimentació i la gastronomia, canvia les seves dates habituals al març per situar-se justament abans de Nadal, un període molt important pel sector i de manera específica per a les vendes de productes “gourmet” i “delicatessen”.

Amb aquesta operació, la institució firal incorpora a la seva cartera de productes un nou saló dirigit al gran públic, al mateix temps que permet a Alimentària Exhibitions participar d’aprop en el projecte formant part del comitè assessor i, al seu torn, centrar-se en els preparatius dels salons Alimentària i Bta, a celebrar al març i maig de 2012, respectivament.

Francisco Carrió, director general d’Alimentària Exhibitions, subratlla que “l’organització del saló per part de Fira, soci de la nostra empresa, ofereix, evidentment, totes les garantías d’èxit”. Per la seva banda, el director de l’Àrea Comercial de Fira de Barcelona, Albert Planas, destaca que “volem contribuir al fet que Barcelona Degusta segueixi sent un esdeveniment referent en una ciutat coneguda a tot el món per la creativitat i dimensió popular de la seva gastronomia”.

L’última convocatòria de Barcelona Degusta, celebrada al març de 2009 en el seu habitual marc del recinte de Montjuïc, va congregar més de 41.500 visitants i prop de 500 expositors que van presentar més de 2.000 productes relacionats amb l’alimentació i la gastronomia.


Al darrer Degusta també va haver-hi un espai per a les plaques de cava FOTO: VADEVI.cat

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa