L’Associació Cultural de la Font del Balç organitza la quarta edició de La BDEGUST, una mostra gastronòmica i vitivinícola del Berguedà, el proper 3 de juliol a la Font del Balç, (al municipi de Caserres, tocant a Gironella). Aquest any, tindrà un programa farcit d’activitats, tant pels més petits com pels grans.

Aquesta mostra, plenament consolidada, vol promocionar els productes d’elaboració artesana del Berguedà -formatges, embotits i pastisseria-; els vins de les diferents DO de Catalunya, i alguns productes gastronòmics del Taller de càtering de Xavier Poll.

BDEGUST obrirà les seves portes al públic a partir de dos quarts de dotze, començant amb el concert d’animació infantil dels Koloraines, músics berguedans que cada any fan ballar i riure a la quitxalla.

A la tarda hi haurà tallers de tast a cegues amb el sommelier convidat Carles Mira, i tallers gastronòmics pels nens càrrec dels escoltes de Gironella. A més a més, durant tot el dia es podranm fer tasts de vins dels diferents cellers amb DO d’ arreu de Catalunya (Pla del Bages, Priorat, Penedès, Conca del Barberà) i productes agroalimentaris i gastronòmics locals i de qualitat. A més, la llibreria Hug exposarà publicacions especialitzades en la temàtica de la mostra.

Les activitats són gratuïtes, i pel que fa els tastos de vi i les degustacions es podran comprar fitxes de 6 i 5 euros.

La festa, que pretén crear un pont entre les dues comarques, Berguedà i Bages, a través de productes complementaris, s’acabarà a les vuit de la tarda amb el concert dels Cosmicz, que faran cantar i ballar amb versions soul, funky i rock & roll.


Cartell de l’edició de 2011 de BDEGUST

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa