Berdié, Capçanes i Cèrvoles, presentacions de maig a l’ArtdeVins

Vins de la DO Montsant a l’ArtdeVins Foto: ArtdeVins

El celler ArtdeVins, al barri de Sant Antoni de Barcelona presenta per a aquest mes de maig una seguit d’activitats per als membres del Club ArtdeVins, que compta amb més de 800 socis.

A més de tastos els caps de setmana, cada dimarts es desenvolupen diverses activitats relacionades amb el món del vi, entre les que cal destacar la presentació dels Caves Berdié que tindrà lloc el 7 de maig, el tast de vins de Capçanes el 14 i els de Cèrvoles el dia 28. Totes les activitats comencen a les 19.30h i tenen un preu de 15 euros, 10 euros per als socis.

Els Caves Berdié són elaborats pels germans Jovani al Penedès amb una personalitat marcada per el seu caràcter jove i desenfadat, però al mateix temps amb un rigor i experiència que es reflexa en la alta qualitat dels seus productes. Els seus caves son fins i precisos i els vins que elaboren al Montsant, frescos i plens de matisos.

Quant a Capçanes, la cooperativa d’aquest poble elabora vins en el marc de la DO Montsant. Amb 80 socis viticultors, la cooperativa va iniciar una gran transformació al 1996 que ha donat els seus fruits amb vins de gran qualitat. Entre ells destaca el “Flor de Primavera” considerat un dels millors vins Kosher del món.

Finalment, a Cérvoles la família Cusiné estén les seves arrels vitivinícoles a Costers del Segre amb Cérvoles Celler. L’excel· lent tasca desenvolupada per aquest celler, des de la primera collita, el 1997, fins avui, està fonamentada en la selecció estricta i elaboració acurada, ha permès que els seus vins siguin reconeguts per la seva qualitat.

Nou comentari