VadeVi
Berdié impulsa un projecte solidari que no para de créixer

El celler Cava Berdié -impulsat pels germans Jovani fa 3 anys amb molta empenta, entusiasme i il·lusió- ha lliurat aquest dijous al Palau Robert de Barcelona els premis “5 caves per a 5 projectes”. Es tracta d’una iniciativa solidària impulsada l’any passat pel celler que mica en mica ha anat creixent fins a comptar amb la participació de quatre empreses més. Es tracta de destinar un percentatge dels beneficis obtinguts per la venda dels seus cinc caves durant un any a una entitat social.
[[frase]]
Amb la voluntat de créixer i obrir el projecte a nous col·laboradors, aquest any Cava Berdié ha cercat suport en la Federació Catalana de Voluntariat Social (FCVS) que ha difós la iniciativa entre les seves 275 entitats federades. D’entre totes les entitats, s’han rebut més de 40 projectes que el jurat ha avaluat.

Els projectes escollits per beneficiar-se d’aquesta iniciativa han estat:
– Fundació Comtal pel projecte “Centre Obert Tria: aprendre a conviure” (infància)
– Punt de Referència, amb el projecte “Referents” (persones nouvingudes)
– Fundació Hospitalitat, amb el projecte Respir per a les famílies amb fills discapacitats” (persones amb discapacitat)
– Càritas Girona, amb el projecte “Tallers d’economia domèstica” (pobresa)
– ADAMA, amb el projecte “Alternatives per la tercera edat” (salut)

Cada una d’aquestes entitats tenen a partir d’ara un cava assignat. De les vendes que se’n facin Berdié destinarà una part dels beneficis a aquests cinc projectes, un 7% en el cas de les vendes al celler, per internet o per telèfon i un 0’7% de les vendes fetes a través del distribuidor.

Xocolata, joies, delicatessen i calçat
La iniciativa “5 caves per 5 projectes” ha anat creixent cada vegada més i aquest any s’hi han sumat la casa de fabricació de xocolata belga Pétit Plaisir, la joieria A&A Artesania, Ció gastronomia selecta i l’empresa catalana de calçat esportiu Munich. Pétit Plaisir ha dissenyat 5 capses de xocolata “Petit gest”, A&A Artesania cinc joies i Munich dissenyarà properament una sabatilla esportiva expressament per aquest projecte.

Així ho ha anunciat el director de Cava Berdié Robert Jovani durant el lliurament dels premis “5 caves per 5 projectes solidaris”.


Robret, Montsa i Sergie Jovani, propietaris del celler Cava Berdié FOTO: FCVS


Els cinc caves de Berdié i les cinc xocolates Petit Gest amb l’entitat corresponent FOTO: FCVS

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa