Beure vins catalans té premi

Vins de Catalunya proposa un concurs via twitter on els concursants han de fotografiar-se amb una ampolla de la Carta de Vins de Catalunya

www.vinsdecatalunya.cat/index.php?id=849″>un concurs a través de la xarxa de restaurants que proposen la Carta de Vins de Catalunya.

Per participar-hi, només cal fer-se una fotografia en un dels restaurants -consulteu la llista al web www.vinsdecatalunya.cat – en el que es vegi l’ampolla de vi o cava consumit de la Carta de Vins de Catalunya i publicar-la a Twitter amb el hashtag #cartavinsdecatalunya i indicant alhora el nom del restaurant. Tots els participants rebran una ampolla de vi o cava a casa seva.

El concurs ja està en actiu i finalitza a les 23:59h del dia 12 de febrer del 2012. L’endemà es farà un sorteig entre tots els participants amb els següents premis: Una nit d’hotel amb esmorzar a l’Hotel El Bosc de Banyeres del Penedès (Baix Penedès); un dinar degustació per a 2 persones maridat amb 2 vins i 1 cava al restaurant el Mercat de Vilafranca del Penedès (Alt Penedès); i una visita enoturística amb degustació al celler Mas del Botó d’Alforja (Baix Camp).

Nou comentari