Bodegas Torres, premiada a Londres com a Empresa Verda de l’Any

La revista anglesa Drink Business premia Torres pel seu compromís mediambiental en el primer lliurament dels Green Awars

Bodegas Torres ha rebut el guardó de Green company of the year o Empresa Verda de l’Any, de la mà de la revista Drink Business, un magazine europeu especialitzat en begudes que té aproximadament 30.000 lectors mensuals. La revista, responent a l’interès creixent de la societat per les qüestions ecològiques, ha organitzat els primers premis Green Awars 2010 que s’han entregat a Londres durant el mes de febrer.

El jurat ha premiat el celler per haver demostrat el seu compromís mediambiental millorant les seves pautes de treball per a reduir la petjada de carboni, minimitzant l’impacte en el seu entorn i promovent la consciència ecològica tant entre els seus treballadors com entre els seus clients i consumidors. Torres també ha rebut un esment especial en el Premi a la sostenibilitat pels seus esforços en incrementar i millorar les pràctiques eco-sostenibles especialment en els últims anys.


Plaques fotovoltàiques al celler de Pacs del Penedès de Bodegas Torres FOTO: BODEGAS TORRES

Nou comentari