Bones perspectives a la DO Tarragona

Tots els cellers ja estan immersos en la campanya de la verema 2013

DO Tarragona ja es troben en plena campanya de la verema 2013 amb unes bones perspectives, tant per la qualitat del raïm com per la producció, que s’espera que pot ser un 20% superior a la de l’any passat, segons el president del Consell Regulador, Josep Lluís Grogués.

El primer raïm que que es va collir, el chardonnay, entrava a finals d’agost però ara tots els cellers adscrits a aquesta denominació d’origen es troben treballant al 100%. La incerta climatologia de les darreres setmanes havia fet patir una mica als viticultors per possibles afectacions en el fruit, encara que finalment la pluja que ha caigut no ha afectat la bona qualitat del raïm.

La verema 2013 a la DO Tarragona s’allargarà fins a finals d’octubre, quan està previst que entrin als cellers les darreres varietats de raïm negre, que sempre són els que tenen una maduració més tardana. A partir d’aquest moment, els cellers s’hauran d’encarregar d’elaborar el vi de la collita d’enguany que sortirà al mercat a finals de novembre.

Nou comentari