El petit celler familiar de la DO Alella Bouquet d’Alella treu el seu primer vi. Es tracta del Bouquet d’A Blanc, elaborat amb pansa blanca i garnatxa, dues de les varietats autòctones amb més tradició a la zona.
Un vi ecològic elaborat de forma moderna en un preciós celler del segle XIII, equipat amb la més nova tecnologia i sotmès al més estricte control de qualitat.
Toni Cerdà, responsable del celler explica que “sovint associem la idea de vi jove amb la d’un producte fresc i fàcil, però que no aporta res de nou. Aquest és un vi jove, neix de la verema 2010, però volíem que tingués prou complexitat com perquè resultés interessant per a tots els consumidors, perquè digués més coses de les què s’esperen d’un vi jove”. I a Bouquet d’Alella ho han aconseguit; d’entrada suau i estructura sedosa, proporciona un final llarg que inspira el terrer de la DO Alella. Com Cerdà diu, “caràcter mediterrani en estat pur”.
Primer vi de Bouquet d’Alella