Bouquet d’Alella llança el seu primer vi de criança, el Blanc+

Pansa blanca i garnatxa blanca són les varietats autòctones de la DO Alella emprades

Bouquet d’Alella llança ara un nou producte, el Bouquet d’A Blanc+. Es tracta d’un vi blanc de pansa blanca i garnatxa blanca (varietats autòctones de la DO Alella) criat en bóta de roure hongarès. Toni Cerdà, viticultor, enòleg i propietari del celler, es mostra optimista: “Veient la bona acollida que ha tingut el blanc jove a botigues i restaurants, confiem que el Blanc+ també agradarà al públic. És un vi més complex, que mostra una maduresa aromàtica amb suaus tocs de criança i un pas de boca ample amb un retrogust persistent”.

Procedent de raïm d’agricultura ecològica, el Bouquet d’A Blanc+ s’ha elaborat amb maceració pre-fermentativa en fred durant 24 hores, per després fermentar en bótes noves durant 3 setmanes abans de ser sotmès a la posterior criança de 5 mesos sobre les mares a les mateixes barriques.


Bouquet d’A Blanc+ FOTO: Bouquet d’Alella

Nou comentari