VadeVi
Bràfim celebra la IX Festa del Vi Jove amb un esmorzar popular

A Bràfim, a la comarca de l’Alt Camp, aquest diumenge, dia 27 de novembre, a partir de les 10 hores del matí, se celebrarà la tradicional Festa del Vi Jove i de l’Oli Nou on tothom podrà tastar els vins novells d’aquesta verema 2011 que elabora la Cooperativa Agrícola de Bràfim.

La diada, que se celebra des de fa nou anys, anirà acompanyada d’un complet esmorzar a un preu simbòlic de 3 euros, amb els vins joves Puig Rodó (DO Tarragona ) com a protagonistes, amb les aromes afruitades que distingeixen el svins recent elaborats.

En aquesta festa, el vi estarà acompanyat del nou oli de la collita d’enguany, que també podrem degustar amb unes llesques de pa torrat, fins a llepar-nos els dits.

Els vins Puig Rodó es podran adquirir posteriorment al costat d’altres productes amb certificat d’origen a l’Agrobotiga de l’Agrícola de Bràfim.

La vila de Bràfim pertany a la Comarca de l’Alt Camp, es troba situada a la banda dreta del riu Gaià, a 10 quilòmetres de Valls i a uns 20 de Tarragona. També cal destacar que es troba dins la ruta del Cister, entre els grans Monestirs de Santes Creus, Poblet i Vallbona de les Monges.


ELS VINS PUIG RODÓ, PROTAGONISTES DE LA FESTA DEL VI JOVE DE BRÀFIM FOTO: COOPERATIVA DE BRÀFIM

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa