BREU Sergi Arola s’interessa pels vins de la DO Tarragona

El cuiner els va tastar i en va destacar especialment la seva qualitat

El prestigiós i mediàtic cuiner català Sergi Arola va ser el protagonista a la jornada inaugural de la Fira Sabor Salou, un nou esdeveniment a la Costa Daurada dedicat a la gastronomia i al vi que té la intenció de convertir-se en un esdeveniment de referència al municipi i els seus voltants.

Els objectius principals d’aquesta nova fira són augmentar la qualitat i la diversitat de l’oferta turística de Salou i posicionar la vila com a referent del turisme gastronòmic. L’eix principal de la fira el formaran empreses locals relacionades amb la gastronomia, els productes tradicionals, les denominacions d’origen i de qualitat i els productes artesanals.

La DO Tarragona va ser present en aquesta nova fira a través de tres dels seus cellers: la Vinícola de Nulles, el Celler Mas Vicenç de Cabra i el celler Dpegna. El cuiner Sergi Arola va voler tastar els diferents vins de la DO Tarragona i en va destacar la seva qualitat.

Nou comentari