Brindis multitudinari contra el càncer a Alella

Les activitats solidàries van recollir 500 euros per a la Marató de TV3

Unes 40 persones es van aplegar a l’Espai DI Vi per al tast solidari de vins d’Alella. Foto: VADEVI.cat

Les activitats relacionades amb el vi que es van convocar a Alella per a aquest 16 de desembre passat des del blog El somni d’una nit de vins, van aplegar centenars de persones, i es van recollir 500 euros per a la Marató de TV3.

Es va començar amb un tast que es va dur a terme a l’Espai DI VI, una bonica estança del segle XVIII, antic celler de Jaume Serra entre d’altres propietaris. Dirigit pels sommeliers Alfons Monje (d’Ambrosía Mediterránea) i Dani Garcia (d’el Somni d’una nit de vins), es van tastar d’una forma distesa diversos vins de la DO Alella davant unes 40 persones, que van fer petit l’espai.

Les activitats van continuar amb la conferència,”Polifenols presents al vi amb propietats protectores del càncer “, a càrrec de Rosa M. Lamuela-Raventos, professora titular del Departament de Nutrició i Bromatologia de la Facultat de Farmàcia (Universitat de Barcelona), amb una exposició molt didàctica que va agradar molt al públic assistent.

I per cloure, l’acte més popular, el brindis solidari per La Marató a la Plaça de l’Ajuntament, on es van aplegar centenars de persones van voler brindar plegades per a donar suport a la lluita contra el càncer.

Com explica en Dani Garcia, un dels responsables d’el Somni d’una nit de vins: “després de tota la il·lusió que teniem tot preparar els actes i lo bé que ens ho vam passar durant tot el dia, encara vam poder aconseguir 500 euros que es van sumar als més de 10 milions totals de la Marató. Un petit granet de sorra que volem que serveixi per poder somiar amb un món sense càncer”.

Des del blog, volen donar les gràcies a les persones i entitats que van fer possible la celebració d’aquests actes: a la gent de l’Espai DI Vi, l’Ajuntament d’Alella, als celler Alella vinicola, Alta Alella, Serralada de la Marina, Can Roda, Marqués d’Alella, Roura, Bouquet d’Alella, Castillo de Sajazarra.

Nou comentari