VadeVi
Brut Reserva Segura Viudas: el millor escumós del món de menys de 15 dòlars

“Per què allò que tant ens agrada sovint sembla costar més del que podem pagar?” es pregunten a Wine Enthusiast Magazine.

Amb l’objectiu de rebatre aquesta inquietud compartida pels amants del vi de tot el món, la prestigiosa publicació nord-americana acaba de publicar la Top 100 Best Buys 2011; una selecció dels vins d’arreu del món amb millor relació qualitat – preu on el Brut Reserva Segura Viudas ha estat considerat el vi escumós més ben valorat, incloent els champagnes francesos, els caves i la resta de vins escumosos italians, francesos i alemanys.

El Brut Reserva Segura Viudas ha estat puntuat en la classificació general, sense tindre en compte el preu, amb 87 punts, i en el llistat de les millors compres, ha quedat en el 19è lloc d’entre tots els vins del món.

Dels 16.000 vins tastats durant els darrers dotze mesos, els editors de la prestigiosa revista nord-americana n’han seleccionat els 1.224 que han optat a formar part de la llista dels 100 vins més valorats d’acord a la puntuació obtinguda i al seu preu.

Tots els vins valorats tenen un preu màxim suggerit de 15$ amb l’objectiu de fer arribar una recomanació als consumidors que vulguin “fer gaudir el paladar sense aprimar la cartera”.

El Brut Reserva Segura Viudas té un preu aproximat als EUA de 10 dòlars i a les botigues catalanes es pot trobar per uns 7’50 euros.


el Brut Reserva Segura Viudas ha estat el vi escumós més ben valorat EN RELACIÓ QUALITAT – PREU PER THE Wine Enthusiast Magazine FOTO: SEGURA VIUDAS

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa