Cal Blay Vinticinc amb «Restaurants contra la gana»

Aquest mes continuen les activitats de maridatge amb els millors vins i caves del Penedès, en aquest cas amb Freixenet

Cal Blay continua amb la seva programació estable de maridatges. Foto: VADEVI.cat

Fins el 15 de novembre els comensals de Cal Blay Vinticinc poden contribuir a posar el seu granet de sorra en la lluita contra la desnutrició infantil.

El restaurant de Sant Sadurní d’Anoia està participant en la campanya “Restaurants Contra la Gana”, una iniciativa de l’ONG “Acción contra el hambre” i de la Federació Espanyola d’Hosteleria, que s’està portant a terme en restaurants de tot l’Estat des de mitjans de setembre.

Així, sis plats de la carta de Cal Blay Vinticinc són ”plats solidaris” durant aquest període. Això significa que per cada client que esculli un d’aquests plats, el restaurant dóna una quantitat (0,50€ o 1€, segons el plat) que anirà destinada al tractament de la desnutrició infantil en els països més pobres del món.

A part d’aquests sis “plats solidaris”, els clients que triïn el “Menú txuletón” o el “Menú 4+4” també faran que Cal Blay doni a l’ONG una quantitat que va d’1€ a 2€ segons el menú triat.

Maridatge Cal Blay & Freixenet el 16 de novembre

Cal Blay continua amb la seva programació estable de maridatges per tal de donar a conèixer el millor dels vins i caves del Penedès i aquest mes de novembre el protagonista és Freixenet.

Així, el divendres 16 de novembre al vespre el restaurant Cal Blay Vinticinc proposa un maridatge amb un menú que començarà amb uns aperitius de nyoquis amb sípia i un bombó de formatge de cabra, seguits de tres plats com l’amanida de foie amb cítrics, el ravioli gegant de rap amb gambes i la pilota de bou reserva especial. En l’apartat de postres, els comensals podran tastar un formatge català sel·leccionat i un arrop de fruites de temporada.

El maridatge es completa amb una interessant proposta de Freixenet, en la qual es podran tastar fins a set caves, com Trepat 2010, Monastrell / Xarel·lo 2009, Reserva Real, Cuvée D.S. 2007, Casa Sala 2005, Malvasía 2001 i Elyssia Pinot Noir.

El maridatge començarà a les 21.00 hores i té un preu de 35€ (IVA inclòs) per persona. La reserva prèvia per a participar-hi es pot fer o bé trucant al restaurant (93.891.32.00) o bé enviant un correu electrònic a restaurant@calblay.com

Nou comentari