Cal Feru dóna a tastar els caves a les vinyes d’on en surt el raïm

La botiga de Sant Sadurní convoca la 8a edició de la Caminada per les vinyes a la Capital del Cava

Les anteriors edicions de la Caminada entre les vinyes de la capital del cava han estat un èxit de participació. Foto: Cal Feru

La botiga de vins i caves Cal Feru de Sant Sadurní d’Anoia convoca la 8a edició de la Caminada per les vinyes a la Capital del Cava.

Es tracta d’un recorregut comentat per les vinyes de Sant Sadurní per poder viure les aromes i sensacions de la verema, descobrir les diferents varietats de raïm, gaudir de la natura i degustar cava des de la mateixa vinya d’on prové.

Aquest any al commemorar el 125è aniversari que la plaga de la Fil·loxera va arribar a Sant Sadurní es canviarà el recorregut respecte les edicions anteriors.

El punt de trobada serà a Cal Feru i anirem en autocar cap a la vinya d’Espiells on es va trobar al 1887 el primer atac de l’insect e al terme municipal de Sant Sadurní. D’allà se seguirà el camí cap a Sant Sadurní visitant les vinyes dels cellers Juvé & Camps, Vilarnau i Josep M. Raventós i Blanc, així com també tastant els seus caves.

Durant el recorregut es donarà a conèixer les particularitats de les vinyes dels cellers per part dels seus responsables, es comentarà el patrimoni arquitectònic de les Caves Codorniu i s’explicarà com va afectar la plaga a la viticultura i a la societat penedesenca de finals del segle XIX.

La sortida serà a les 9 del matí del diumenge 9 de setembre a Cal Feru on s’agafarà l’autocar per anar a Espiells.

Dificultat: Fàcil

Recorregut: Espiells – Cal Feru (Sant Sadurní d’Anoia)

Durada: 5 hores

Preu: 12 € adults i 5 € nens de 4 a 12 anys (inclou copa de cava per a les degustacions i autocar per anar al lloc d’inici)

Informació i inscripció: a Cal Feru al telèfon 93 891 01 63, a calferu@calferu.com

Col·labora: Caves Josep M. Raventós i Blanc, Caves Codorniu, Caves Vilarnau, Caves Juvé & Camps, Patronat de Turisme de Sant Sadurní i Ajuntament de Sant Sadurní.

Imprescindible inscripció prèvia. Places limitades.

Es recomana portar esmorzar, barret i calçat adequat.

Nou comentari