VadeVi
Camins per olorar i sentir la força del Priorat

El Consell Comarcal del Priorat, amb les empreses d’activitats a la natura Broguit Guiatges i Pedrenca, han programat un cicle d’itineraris pels Camins del Vi del Priorat que inclouen l’excursió guiada, la visita a un celler i la degustació.

El cicle, que es va presentar al Museu de les Mines de Bellmunt, a l’acte de presentació de la xarxa de camins i el seu programa de descoberta, s’iniciarà el proper 3 d’abril amb l’excursió “Records de princeses i guerrers”, a Siurana.

De moment, s’han planificat les excursions pel primer semestre de l’any però la idea es donar continuïtat a la proposta. L’objectiu es que el visitant pugui recórrer d’una forma guiada els itineraris que transcorren pels camins recuperats i senyalitzats pel Consell Comarcal del Priorat, amb el valor afegit que implica poder descobrir i conèixer les historietes vinculades als camins i els elements i el patrimoni que integren el paisatge. Sempre, de la mà d’experts guies locals.

L’excursió, es completa amb la visita a un celler i la degustació dels vins. El preu es de 17 euros per persona (els nens 5 euros) i inclou l’excursió guiada, la visita i la degustació a un celler i un 2×1 de visita al Castell del Vi de Falset.

Des del Consell Comarcal del Priorat es valora la iniciativa ja que és un pas endavant per aconseguir l’objectiu de generar activitat econòmica al voltant dels camins recuperats.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa