VadeVi
Can Bonastre inicia la primavera 2011 amb noves anyades i propostes de lleure

El celler Can Bonastre ha presentat les noves anyades de l’Erumir Blanc, el Nara i el Pinot Noir, els seus vins més emblemàtics. Aquests productes arriben en un moment de canvis al Wine Resort, amb noves propostes per gaudir de la masia i més serveis al restaurant Tribia.

L’Erumir Blanc 2010, que porta el nom d’un ermità que vivia a la casa durant el S. XVI, és un cupatge de macabeu, sauvignon blanc i riesling. El Pinot Noir és un clàssic de Can Bonastre, que després de la Medalla de Plata al Mundial du Pinot Noir l’any passat, l’anyada 2009 ha augmentat el número d’ampolles fins a 9.000 per donar resposta a la demanda que s’ha generat. El Nara 2007 és la millor anyada aconseguida d’aquest vi fins al moment.

El restaurant es converteix en una proposta típica catalana, amb plats de carn a la brasa, peix, arrossos i postres fets a casa.


Noves propostes gastronòmiques de Can Bonastre FOTO: CAN BONASTRE


El moment àlgid de l’enoturisme és en època de verema i molts cellers ofereixen la possibilitat de participar-hi FOTO: CAN BONASTRE

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa