Canals & Munné presenta un vi escumós amb encenalls d’or

El celler incopora a la seva oferta una de les últimes tendències de l'alta gastronomia: la utilització de l'or comestible. Canals & Munné treu l'escumós Gold Brut

La utilització de l’or és una de les últimes tendències de l’alta gastronomia i Canals & Munné se’n fa ressò també a través dels seus productes. I és que aquest celler de Sant Sadurní d’Anoia acaba de treure al mercat l’espumós Gold Brut que inclou encenalls d’or a l’interior.

Elaborat segons el mètode tradicional, la gran novetat d’aquest cava són els encenalls d’or comestibles de 22 quirats que conté. El Gold Brut està elaborat amb pinot noir (40%), chardonnay (30%), xarel·lo (20%) i macabeu (10%).

Tot i aquesta elaboració tradicional i l’ús de varietats autoritzades, no es pot parlar de Cava, ja que no està emparat per aquesta DO.

Ha estat 55 mesos en criança i té un color groc pàl·lid que es converteix en brillant gràcies a l’or. En boca és equilibrat, suau, delicat i d’una gran complexitat, amb aromes a palla i torrats. La producció és de 1.000 ampolles.


El Gold Brut conté encenalls d’or comestible FOTO: CANALS & MUNNÉ

Nou comentari