El celler de Sant Sadurní d’Anoia Canals & Munné uneix la cultura del vi i l’art de la pintura en una proposta enoturística dirigida a les persones que visiten els celler els caps de setmana i els festius perquè puguin gaudir d’una sèrie d’artistes contemporanis, autors d’una pintura molt creativa, moderna i actual d’acord amb la imatge de la marca Canals & Munné.

Canals & Munné ha establert un pacte de col·laboració amb la Galeria d’Art barcelonina Artevistas que s’ha concretat en la creació d’un espai d’exposició, una minigaleria al centre de Sant Sadurní ubicat al Gran Centre d’Oci Canals & Munné, l’antiga Cava Vella, que està situat a la plaça Pau Casals. D’altra banda, algunes obres s’han instal·lat també a algunes parets del celler la Cava Nova.

Aquest dimecres a la tarda es fa la inauguració de la proposta a la Cava Vella i concretament de la primera de les exposicions que acolliran les instal·lacions del celler. En aquest cas es tracta de l’exposició “Desiertos”, del pintor Marcos Zrihen. Representants d’Artevistas i Canals & Munné presentaran el projecte i Zrihen presentarà la seva obra que ell mateix defineix com una col·lecció ètnica, minimalista, que ens remet a l’home, a la natura, a la llum, al benestar i a la simplicitat però també a la solitud, a la inquietud i a la recerca.


Les instal·lacions del celler Canals & Munné FOTO: CANALS & MUNNÉ

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa