El col·lectiu de La Cuina de l’Empordanet i la revista GastronomiaOci han presentat a Barcelona, al Bar- Restaurant El Velódromo, el llibre Cuina de l’Empordanet i Cuiners amb Estrella, que han editat conjuntament. És el desè llibre de receptes del col·lectiu i el tercer que es realitza amb aquest format i que es fa conjuntament amb la revista.

L’obra mostra un recull de 36 receptes dels 18 cuiners que conformen La Cuina de l’Empordanet.Les receptes han estat escollides pels cuiners amb estrella, així com també els espais de les fotografies dels protagonistes, realitzades a diversos indrets de la Costa Brava i l’Empordanet. El llibre també inclou informació de cada cuiner i del seu respectiu restaurant.

La novetat és que s’incorpora un CD amb 13 cançons sota el nom de Cançons del menjar i del beure, interpretades per “Els que canten”, Pere Bahí (cap de cuina del Restaurant La Xicra, de Palafrugell) i Pep Rodríguez. En el CD trobem 5 cançons amb lletra de Pere Bahí, de les quals en destaquen dues: La Cuina de l’Empordanet, que és l’himne del col·lectiu, i El brindis, que dóna les gràcies a totes aquelles persones que fan possible que mengem bons plats.


Autors del llibre i CD Foto: Grp Costa Brava Centre

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa