Cap de setmana d’activitats vinícoles

Fins a quatre mostres i esdeveniments relacionats amb el món del vi aquest dissabte i diumenge

Cal Garriga de Bràfim (Alt Camp) acull aquest dissabte 20 de juliol una j ornada per aprofundir en la relació entre el disseny de l’etiqueta i l’ampolla i el propi vi .

D’altra banda, a Castellterçol ( Vallès Oriental) se celebra la segona edició de la Mostra de Vins i Caves de Catalunya , que oferirà vins i caves de 8 denominacions d’origen catalanes a través de 13 cellers del Penedès, el Bages i Alella, entre d’altres, que donaran a tastar fins a una trentena de vins i caves diferents.

També a Arbúcies (la Selva) hi ha una mostra de vins catalans. El celler-restaurant Mams, espai gastronanímic celebrarà el seu primer aniversari amb una fira de vins catalans, el Vitour Arbúcies 2013 , organitzat amb el suport de la ‘Guia de vins de Catalunya’, que inclourà més de 80 referències de les denominacions d’origen catalanes. La celebració del primer aniversari del Mams continuarà el proper dijous 25 de juliol amb una festa d’aniversari al mateix local.

El Priorat no es queda sense activitat. Aquest dissabte 20 de juliol tindrà lloc la presentació de la Ruta Porrera de Lluís Llach i Miquel Martí i Pol . Es tracta d’un recorregut pels espais més emblemàtics de la vila prioratina basat en la música i les lletres del disc Món Porrera.

Nou comentari