Cap de setmana vinícola de la DO Alella a Tiana

Els dies 15 i 16 de juny Tiana promociona els vins de la DO Alella amb el Tast Tiana, dos dies de promoció vinícola amb tastos populars i visites a cellers de la zona.

Així, el divendres, 15 de juny, els cellers participants al Tast Tiana donaran a conèixer

les característiques dels seus vins en companyia de les explicacions dels enòlegs dels cellers. En concret, els vins que es presentaran seran: Bouquet d’A Blanc 2011 (Celler Bouquet d’Alella); Blanc-Pansa Blanca Nuscat (Celler Can Roda); Mas Pellisser Negre (Celler Mas Pellisser); Foranell Cupatge (Celler Joaquim Batlle); Marfil Blanc Clàssic 2011 (Celler Alella Vinícola); Privat Brut 2010 (Celler Alta Alella); Pansa Blanca (Celler Altrabanda Serralada de Marina); Titiana Pansa Blanca (Celler Parxet); i Roura Rosat Merlot 2011 (Celler Roura).

Les inscripcions per aquest tast s’han de fer fins al 15 de juny a l’Ajuntament de Tiana. Les places són limitades i el preu és de 5 euros per persona. El tast es farà a la Sala Gran de La Catequística a les 21h.

Pel que fa a dissabte, 16 de juny, el Tast Tiana proposa visites als cellers Alta Alella, Parxet i Celler Quim Batlle. Cada visita té un preu de 4 euros i cal inscriure’s a l’Ajuntament fins el 15 de juny. Les sortides es faran des de la Catequística.

Nou comentari