VadeVi
Cap nen sense colònies amb els vins de la Cooperativa Falset Marçà

La Cooperativa Falset Marçà col·labora un any més amb la Gimcana Solidària de l’Estiu de la Fundació Esplai amb l’objectiu que els infants amb necessitats socials puguin marxar de colònies durant els mesos d’estiu.

L’acció s’emmarca dins la iniciativa “Encerta l’Estiu- Un estiu per a tothom” i en aquesta segona edició compta amb més empreses col·laboradores, donat l’èxit de la primera que ja va rebre el suport de Falset Marçà.

La Cooperativa destinarà un 20% de les vendes de vi de la botiga digital a ajudar els infants que tenen necessitats socials. Les compres per adherir-se a la causa solidària s’han d’efectuar a través del web www.etim.cat i tots els qui hi participin tindran a més a més un 5% de descompte en els preus del vi de la botiga digital, durant tot un any. Per formalitzar la compra i participar de la campanya “Encerta l’Estiu- Un estiu per a tothom”, l’usuari s’ha de registrar i entrar el codi promocional de l’equip d’infants que vol ajudar. En el dossier d’instruccions estan detallades totes les passes a seguir per poder participar a la campanya de la Fundació Esplai. En el fons, la iniciativa contempla regalar solidaritat i obtenir descomptes en la compra de vins de Falset Marçà durant 12 mesos.

Els vins de la Cooperativa Falset Marçà, de la DO Montsant, s’elaboren en una comarca de llarga tradició vitivinícola, on la combinació d’un sòl pobre i un clima de contrastos dóna com a resultat un raïm molt especial, principalment de les varietats garnatxa i carinyena. El 2012 la Cooperativa va celebrar el centenari i actualment ha tret al mercat una nova i renovada gamma de vins Castell de Falset, el que demostra la voluntat d’actualitzar-se i innovar constantment dels socis cooperatius.

Cal recordar que “L’any passat es van recaptar més de 42.000 euros amb la iniciativa que van permetre a 900 infants amb dificultats gaudir de casals i colònies.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa