VadeVi
Capçanes prepara una autèntica festa per a La Nit de les Garnatxes

La cooperativa de Capçanes obra les seves portes per la Fira del Vi de Falset i ofereix als socis, enòlegs, amics i gent del poble la possibilitat de conèixer el celler i veure’l des d’una perspectiva poc habitual. Música chill out de fons, espelmes, quadres, escultures i fins i tot teatre. I tot això harmonitzat amb les millors garnatxes de la cooperativa i amb els caves Gramona, el celler convidat d’aquest any.

“És una festa”, remarca Sandra Aulló, de la Cooperativa de Capçanes. Es tracta d’un moment de trobada, un espai lúdic, amb escultura, pintura i maridatges.

Els assistents podran tastar quatre garnatxes de quatre terrers diferents -licorella, panal, calissa, argila- i comprovar les diferències entre uns i altres i la influència de la terra en el vi. També podran gaudir de l’espectacle ‘La llum del vi’, de la companyia Lacònica i de les col·leccions de nenúfars i art abstracte del pintor Paco Rique, català instal·lat a Zurich que ha cedit la seva obra a la cooperativa perquè la pugui exposar durant la fira.

En les dues edicions anteriors, aquest és el tercer any que es fa, l’èxit va ser total. Hi van assistir 2000 persones, el total de l’aforament. És per això que aquest any preveuen que es torni a omplir i han incorporat una entrada de cinc euros per por que l’èxit sigui desbordant. Les entrades es poden comprar el mateix dia a la cooperativa o reservar-les per telèfon prèviament.


La cooperativa espera rebre 2000 visitants, igual que l’any passat FOTO: COOP. CAPÇANES


La Nit de les Garnatxes és una festa lúdica en què es poden tastar quatre garnatxes de terrers diferents FOTO: COOP. CAPÇANES

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa