VadeVi
Caprabro ven un 25% de tot el vi i cava català que es comercialitza a Catalunya

La campanya es posa en marxa aquest setembre amb l’objectiu de potenciar el consum d’articles d’alimentació de Catalunya “apropant-los al client a un preu competitiu per fomarntar el seu consum”, explica l’empresa en un comunicat. Caprabo ja ha fet altres campanyes similars que “han permès incrementar les vendes d’aquests productes en un 38%”. En aquest cas, la iniciativa compta amb 485 referències, un 7% més que la campanya del 2009, i una rebaixa en els preus de fins el 50%. La iniciativa es duu a terme en els 265 supermercats de Caprabo a Catalunya.

En la campanya hi participen més d’un centenar de proveïdors, més de 170 marques, i ofereixen una cinquantena de categories: olis, olives, aigua, arrossos, cafès, caves, xocolates, pa, conserves, fruïts secs, galetes, ous, licors, cervesa, pasta, vinagre, llet i derivats (nata, iogurts, batuts), llegums, mantega, salses, vi, embotit, carn, peix, formatges, fruita, verdura, patès o espècies.
Adicionalment, entre els productes catalans de la campanya s’inclouen productes amb Indicació Geogràfica Protegida (IGP) i Denominacions d’Origen (DOP).

Amb l’objectiu de donar a conèixer la campanya i sensibilitzar al consumidor sobre la producció agroalimentària catalana, Caprabo també distribueix en els seus supermercats més de 500 expositors, 2.600 adhesius i més d’1,2 millons de futlletons amb la informació d’oferta. Els futlletons, a més a més dels preus, incorporen informació sobre les qualitats dels productes i sobre el seu origen. Caprabo també realitzarà degustacions en els supermercats i desenvolupa en el Club Social Caprabo una vintena d’activitats relacionades, com els cursos de cuina i degustacions amb productes catalans.

Compromís amb el sector productiu català
La campanya de promoció dels productes catalans “dóna continuïtat a la política estratègica de Caprabo de donar suport als proveïdors catalans” -de fet, l’empresa assegura que la meitat de les compres que realitza Caprabo són a proveïdors catalans-. “En aquesta mateixa línia de compromís amb la producció local, Caprabo ven la quarta part de la totalitat del vi i cava català que es comercialitza a Catalunya”, afegeix l’empresa


La majoria de vendes de vi i cava es fan als supermercats FOTO: VADEVI.cat

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa