La nova anyada de Carlania 2010 tindrà novetats. El celler embotellarà amb taps de suro amb certificació FSC (Forest Stewardship Council), que garanteix al consumidor que provenen de sureres amb una gestió forestal sostenible, responsable, socialment beneficiosa i económicament viable.

FSC és l’únic sistema de certificació forestal que compta amb el suport de les principals organitzacions ambientals i socials del món.

Consumint productes certificats amb FSC es contrib ueix a l’ús responsable dels recursos i beneficis dels espais forestals, així com a la conservació de la seva biodiversitat.

Carlania celler és una explotació familiar. “Fem vins que ens agraden amb matisos del tot personals i amb caràcter i identitat propis. Apostem per les varietats autòctones de la zona, així doncs, tots els nostres vins estan elaborats, en part, amb el trepat, raïm autòctona de la DO Conca de Barberà”, es pot llegir a la pàgina web.

Els raïms provenen únicament de vinyes pròpies de cultiu ecològic. Les 5 finques se situen entre els 400 i els 500 metres d’altitud. “Tot el procés passa per les nostres mans, des de la vinya fins a la comercialització. Intentem transmetre aquests valors, aquesta autenticitat, les il·lusions, l’esforç, part de nosaltres, de les nostres vides en els nostres vins”.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa