VadeVi
Carlania obté un reconeixement al concurs Vino Cuidadoso 2011

El Merlot-Trepat Carlania 2007 de Carlania Celler de la DO Conca de Barberà ha obtingut la medalla d’or al concurs Vino Cuidadoso 2011 celebrat a Madrid. Aquesta és la quarta edició d’aquest certamen i la primera on podien competir vins de tot el món. La característica principal és la valoració de les qualitats seguint criteris mediambientals. Vino Cuidadoso és l’únic concurs mundial que unifica els vins fets amb tècniques certificades de tractament especial: kosher, biodinàmics i ecològics.

A la categoria d’Ecològic pertany el Carlania 2007 que ha rebut la millor puntuació d’entre tots els vins de catalanes. Segons els membres del jurat, ha estat una decisió difícil a causa “del magnífic nivell” general, havent-se d’acollir a l’article 11 del reglament per limitar el número de premis, ja que n’hi havia molts puntuats per sobre dels 80 punts.

Com a novetat d’aquest any totes les mostres no utilitzades van ser servides públicament a l’acte anomenant “Vinoquedada”, d’aquesta manera els aficionats en van poder gaudir. Tots els vins presentats, un cop verificats i classificats, poden ser distingits amb una etiqueta a les ampolles per tal que els consumidors puguin reconèixer-los en el mercat.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa