Castell de Peralada presenta els vins Jardins

El celler empordanès Castell de Peralada llança dos nous vins joves, Jardins Blanc i Jardins Rosé, inspirats en les aromes dels jardins que envolten el castell, dissenyats pel paisatgista parisenc François Duvillers (1807-1881), un dels més prestigiosos de la seva època.

Els vins Jardins són uns vins joves, amb una complexitat de matisos florals que pretenen il·lustrar aromàticament l’essència de l’obra que Duvillers va realitzar al Castell de Peralada. Igual que els jardins, combinen varietats autòctones i varietats internacionals: macabeu i sauvignon blanc en el cas del Jardins Blanc, garnatxa i merlot en el cas del Jardins Rosé.

Els jardins del Castell de Peralada, oberts al públic des de l’any 2011, tenen una superfície de 33.800 metres quadrats dividits en 63 zones diferenciades. Al llarg dels darrers anys han albergat un projecte de reintroducció de la cigonya blanca a l’Empordà i cada estiu són l’escenari d’un festival internacional de música que ha dut a Peralada a alguns dels artistes més icònics del nostre temps.

Nou comentari